DOPRAVA ZDARMA K NÁKUPU NAD 1200 KČ

11 tipů na fantastické dárky pro maminku od 500 Kč

Je to tady zase – den matek, případně narozeniny vaší maminky či její svátek, a vy nevíte čím jí udělat radost. Nezoufejte, máme pár nápadů na skvělé kosmetické dárky, které sluší i zralé pleti. Minerální kosmetika totiž umí zázraky. Tu ubere pár let, tam zvýrazní přednosti nebo vyživí.

Nechte se inspirovat. Tady je pár tipů na dárky pro maminku pro jakoukoli příležitost podle vašich finančních možností.

Dárky pro maminku do 500 Kč

1. Kompaktní oční stíny

Elegantní balení očních stínů se zrcátkem je velké tak akorát do kabelky. Hedvábně jemné oční stíny jsou obohaceny o aktivní rostlinné látky, které pleť zvlhčují, zpevňují a chrání před předčasným stárnutím.

2. Lesk na rty

Nechte svou mámu vychutnat si čokoládu, aniž by si musela dělat výčitky. Přírodní lesk na rty s vůní čokolády zvýrazní rty, hydratuje je a vůbec nelepí. Obsahuje vyživující vitamín E a bio jojobový olej.

3. Duo paletka na obočí

Duo paletka dokonale definuje a zdůrazňuje obočí a vytvoří tak dojem mladistvého vzhledu. Kompaktní balení se zrcátkem je připraveno k použití i na cestách nebo na večírku s kamarádkou.

4. Vegan rtěnka

Rtěnky jsou cool v každém věku. Rudá hydratační rtěnka s teplým podtónem v odstínu Flirtation je ideální pro moderní mámy, které si rády užívají pozornosti. I ženu v letech promění v šik krasavici francouzského střihu.

5. Krémové multilíčidlo

Originální líčidlo inspirované květinami se hodí pro všechny maminky, které milují praktické dárky. Líčidlo je 2 v 1 a využít se dá jako tvářenka i jako rtěnka. Zralé pleti dodá zdravý a svěží vzhled.

6. Kompaktní tvářenka

Přírodní tvářenka dokonale rozzáří pleť a dodá jí zdravě vypadající barvu, díky tomu působí i zralá pokožka mladistvěji. Tvářenka má anti-ageing účinek a její lehká textura nezvýrazní vrásky. 

 

Dárky pro maminku do 1000 Kč

1. Paletka na konturování Sculpt & glow 

Náš TOP TIP. Ukažte mámě, že konturování není jen trend pro mladé. Několik tahů štětcem dokáže takřka zastavit čas – paletka zvýrazní lícní kosti a opticky potlačí povadlé tváře. I vaše maminka bude nadšená, až uvidí v zrcadle své mladší já.

2. Krémový make-up

Kosmetický zázrak, který ocení ženy s normální a sušší pletí. Lehký krémový make-up skryje nedokonalosti pleti. Navíc neucpe póry a nepodráždí ani citlivou pleť. Pleť vypadá po použití make-upu přirozeně a svěže.

3. Řasenka Big Lash Mascara

I vaše máma chce mít jiskru v oku. Tento dárek jí pomůže ke krásným, dlouhým řasám a k neodolatelnému pohledu. Řasenka drží tam, kde má, i v náročných dnech. Přírodní složení pečuje o řasy a vyživuje je.

4. Paletka očních stínů Laid Bare

Rafinovaná kolekce osmi stínů v zemitých barvách je výborným dárkem pro každou ženu v letech. Přirozené barvy jdou k jakémukoliv tónu pleti a lze s nimi snadno vykouzlit nenápadné denní i výrazné večerní líčení.

 

Dárkové vouchery – když nevíte, co by

Pokud nevíte, co by se vaší mamince líbilo, nebojte se sáhnout po dárkovém poukazu na kosmetiku od Lily Lolo. Dárkový poukaz zaručeně vykouzlí úsměv na její tváři a umožní jí vybrat si kosmetiku přesně podle jejích představ. Dárkové poukazy jsou k dostání v hodnotách 500 Kč, 1000 Kč a 1500 Kč.