DOPRAVA ZDARMA K NÁKUPU NAD 1200 KČ

Blog

Nejlepší přírodní dekorativní kosmetika na léto

Léto je tady! A s ním přichází i otázka, jakou kosmetiku používat, aby i v letním pařáku zůstala vaše pleť bez chybičky. Aby k ní byla šetrná a stejně tak šetřila i místo v kosmetické taštičce, když jedete na dovolenou. Nebojte se, známe odpověď! Máme pro vás pět zaručených tipů na nejlepší přírodní dekorativní kosmetiku, která vás nezklame na exotické dovolené ani na pikniku v parku.

1. Minerální make-up

Minerální make-up je po právu bestseller, na který nedají dopustit tisíce žen. S tímto přírodním zázrakem s přirozenou UV ochranou SPF 15 můžete bez obav i na sluníčko. Přírodní ingredience nezatěžují pleť, mají antibakteriální účinky a umožňují pokožce volně dýchat.

Minerální make-up vypadaná na pleti naprosto přirozeně a za každých okolností drží tam, kde má. Nezradí vás, když vás na výletě překvapí průtrž mračen, ani při decentní koupačce v moři (osobně testováno).

2. Fixační pudr s matujícím efektem Flawless Matte

Pokud hledáte nejlepší pudr na léto, je to Flawless Matte. Tento přírodní must-have produkt je skvělý nejen pro mastnou pleť. Udržuje pleť sametově matnou a plní svou funkci bez kompromisů i v horkých letních dnech. Řekněte „bye bye“ upocenému, mastnému a lesklému čelu!

NÁŠ TIP: Fixační pudr Flawless Matte můžete použít i pod minerální make-up, kdy vám zaručí elegantně matný vzhled po celý den.

3. Krémové multilíčidlo na rty a tváře

Vykouzlete přirozený ruměnec na tvářích a sytou barvu na rtech díky jedinému produktu. S multilíčidlem 2 v 1 v praktickém balení se zrcátkem navíc ušetříte místo v kabelce. Díky vysokému obsahu přírodních olejů hydratuje, vyživuje a pěstí pokožku. Intenzitu odstínu vyladíte množstvím použitého líčidla. Vybrat si můžete ze čtyř šťavnatých odstínů.

4. Řasenka Big Lash Mascara

Jsou chvíle, kdy stačí jen zvýraznit své řasy a jít. Tato přírodní řasenka je proto přesně tím, co potřebujete. Krásně řasy natočí, zahustí, a co je nejdůležitější, drží a nemaže se ani v parném letním dni. Milovat ji budou i majitelky citlivých očí.

5. Duo paletka na konturování Sculpt & Glow

Konturování je v kurzu a není se čemu divit. Paletka na konturovaní Sculpt & Glow dokáže zvýraznit vaše lícní kosti, opticky vymodelovat tvář, a zamaskovat tak drobné nedostatky tváře. Použít ji můžete i jako oční stíny na letní party nebo na schůzku s kamarádkou u skleničky prosecca. Díky malému praktickému balení se vejde do každé kabelky.

Vyzkoušejte nejlepší přírodní dekorativní kosmetiku na léto a objevte sílu přirozené krásy. S minerálním make-upem, pudrem, krémovým multilíčidlem, konturovací paletkou a přírodní řasenkou snadno vytvoříte svůdný a neodolatelný look. Užijte si bezstarostné léto s produkty od Lily Lolo, které pečují o váš půvab i o pokožku.

 

11 tipů na fantastické dárky pro maminku od 500 Kč

Je to tady zase – den matek, případně narozeniny vaší maminky či její svátek, a vy nevíte čím jí udělat radost. Nezoufejte, máme pár nápadů na skvělé kosmetické dárky, které sluší i zralé pleti. Minerální kosmetika totiž umí zázraky. Tu ubere pár let, tam zvýrazní přednosti nebo vyživí.

Nechte se inspirovat. Tady je pár tipů na dárky pro maminku pro jakoukoli příležitost podle vašich finančních možností.

Dárky pro maminku do 500 Kč

1. Kompaktní oční stíny

Elegantní balení očních stínů se zrcátkem je velké tak akorát do kabelky. Hedvábně jemné oční stíny jsou obohaceny o aktivní rostlinné látky, které pleť zvlhčují, zpevňují a chrání před předčasným stárnutím.

2. Lesk na rty

Nechte svou mámu vychutnat si čokoládu, aniž by si musela dělat výčitky. Přírodní lesk na rty s vůní čokolády zvýrazní rty, hydratuje je a vůbec nelepí. Obsahuje vyživující vitamín E a bio jojobový olej.

3. Duo paletka na obočí

Duo paletka dokonale definuje a zdůrazňuje obočí a vytvoří tak dojem mladistvého vzhledu. Kompaktní balení se zrcátkem je připraveno k použití i na cestách nebo na večírku s kamarádkou.

4. Vegan rtěnka

Rtěnky jsou cool v každém věku. Rudá hydratační rtěnka s teplým podtónem v odstínu Flirtation je ideální pro moderní mámy, které si rády užívají pozornosti. I ženu v letech promění v šik krasavici francouzského střihu.

5. Krémové multilíčidlo

Originální líčidlo inspirované květinami se hodí pro všechny maminky, které milují praktické dárky. Líčidlo je 2 v 1 a využít se dá jako tvářenka i jako rtěnka. Zralé pleti dodá zdravý a svěží vzhled.

6. Kompaktní tvářenka

Přírodní tvářenka dokonale rozzáří pleť a dodá jí zdravě vypadající barvu, díky tomu působí i zralá pokožka mladistvěji. Tvářenka má anti-ageing účinek a její lehká textura nezvýrazní vrásky. 

 

Dárky pro maminku do 1000 Kč

1. Paletka na konturování Sculpt & glow 

Náš TOP TIP. Ukažte mámě, že konturování není jen trend pro mladé. Několik tahů štětcem dokáže takřka zastavit čas – paletka zvýrazní lícní kosti a opticky potlačí povadlé tváře. I vaše maminka bude nadšená, až uvidí v zrcadle své mladší já.

2. Krémový make-up

Kosmetický zázrak, který ocení ženy s normální a sušší pletí. Lehký krémový make-up skryje nedokonalosti pleti. Navíc neucpe póry a nepodráždí ani citlivou pleť. Pleť vypadá po použití make-upu přirozeně a svěže.

3. Řasenka Big Lash Mascara

I vaše máma chce mít jiskru v oku. Tento dárek jí pomůže ke krásným, dlouhým řasám a k neodolatelnému pohledu. Řasenka drží tam, kde má, i v náročných dnech. Přírodní složení pečuje o řasy a vyživuje je.

4. Paletka očních stínů Laid Bare

Rafinovaná kolekce osmi stínů v zemitých barvách je výborným dárkem pro každou ženu v letech. Přirozené barvy jdou k jakémukoliv tónu pleti a lze s nimi snadno vykouzlit nenápadné denní i výrazné večerní líčení.

 

Dárkové vouchery – když nevíte, co by

Pokud nevíte, co by se vaší mamince líbilo, nebojte se sáhnout po dárkovém poukazu na kosmetiku od Lily Lolo. Dárkový poukaz zaručeně vykouzlí úsměv na její tváři a umožní jí vybrat si kosmetiku přesně podle jejích představ. Dárkové poukazy jsou k dostání v hodnotách 500 Kč, 1000 Kč a 1500 Kč.

3 způsoby, jak používat nový krémový korektor Lily Lolo

Veganský krémový korektor Lily Lolo je žhavou novinkou, která si ihned získala své fanoušky a po 6 týdnech od uvedení na trh i cenu za nejlepší korektor v soutěži Global Makeup Awards 2022. Jak korektor efektivně používat, abyste s ním sjednotili pleť nebo skryli tmavé kruhy pod očima, červené žilky či pigmentové skvrny, radí vizážistka Lily Lolo, Jane Bradley.

„Krémový korektor sedí každému typu pleti. Pokud neřešíte žádný problém, naneste korektor v odstínu podobném barvě vaší pleti pod oči, na oční víčka, kolem nosních dírek nebo kamkoli, kde potřebujete barevně sjednotit pleť. K jeho zafixování vám skvěle poslouží hedvábně jemný fixační pudr Lily Lolo. Pleť bude vypadat svěže a přirozeně,“ radí Jane.

„Když máte pocit, že potřebujete vyšší krytí, bude způsob aplikace krémového korektoru záviset na tom, zda používáte krémový make-up nebo minerální make-up Lily Lolo. Pokud používáte krémový make-up, sjednoťte nejdříve celou pleť make-upem a až poté naneste korektor. Pokud používáte minerální make-up, naneste nejdříve krémový korektor a až poté make-up.“

„Ráda používám krémový korektor i ke konturování tváře s 3D efektem. Korektor ve světlejším odstínu přirozeně, bez lesku zvýrazní hrany lícních kostí a oblast pod obočím. Naopak do oblastí, které potřebujete opticky vymodelovat, můžete nanést tmavší odstín krémového korektoru,“ dodává Jane.  

JAK POUŽÍVAT KRÉMOVÝ KOREKTOR?

1. PRYČ S TMAVÝMI KRUHY

„Krémové a výživné složení dělá z krémového korektoru perfektního pomocníka pro jemnou a sušší pleť pod očima," říká Jane. „Pomocí prsteníčku naneste korektor do vnitřního koutku oka a jemně jej rozetřete směrem ke kořeni nosu. Skryjete tak nežádoucí zbarvení a získáte svěží a odpočatý vzhled. Korektor, který vám zbyl na prstech, zlehka vklepejte do vrásek u vnějšího koutku oka. Díky krémové struktuře a přírodním rostlinným olejům korektor nezvýrazní jemné vrásky kolem očí.“

2. SKRYJTE VADY PLETI A PIGMENTOVÉ SKVRNY

„Taky jste slyšela o tom, že byste měla používat na aknózní a problematickou pleť jen make-up bez obsahu olejů? Jde o mýtus,“ uvádí na pravou míru Jane. „Některé oleje, jako je jojobový olej, který najdete v našem krémovém korektoru, mají protizánětlivé účinky a pomáhají s hojením a zklidněním pleti. Pokud je problematická pleť zarudlá, naneste krémový korektor přímo na problematické partie prstem nebo čistým štětcem. Díky krémovému složení korektor zakryje vady pleti bez tvorby šupinek. Pro vyšší krytí můžete korektor zafixovat ještě minerálním make-upem Lily Lolo.“

3. REDUKUJTE ZARUDNUTÍ

„Na menší zarudlé oblasti vklepejte krémový korektor jemně prsty a okraje rozetřete do ztracena. Pokud je však vaše pokožka zarudlá na větší ploše, vyzkoušejte kompaktní neutralizující korektor v odstínu Pistachio. Korektor obsahuje zelené pigmenty, které neutralizují zarudnutí kůže, která trpí akné nebo i projevy růžovky,“ uzavírá Jane.

Minerální make-up, krémový make-up, BB krém. Který z nich je pro vás ten pravý?

Taky vám z toho jde hlava kolem? Minerální make-up, krémový make-up, BB krém – zní to výborně, ale který z nich si vybrat? Co nejvíc prospěje vašemu typu pleti a splní vaše požadavky? Čtěte dál a najdete všechny odpovědi.

Minerální make-up

Minerální make-up

Pro jakou pleť se hodí?

Minerální make-up se hodí pro všechny typy pleti od citlivé po mastnou. Nebojte se ho použít ani na problematickou pokožku, jeho přírodní složení neucpává póry.

Proč vsadit na minerální make-up?

Jde o lehounký, jemný pudr, který zajistí perfektní krytí, je odolný proti setření a chrání pokožku proti UV záření. Na výběr máte z 15 odstínů. Sílu krytí zvýšíte dle potřeby nanesením více vrstev make-upu.

Z čeho se skládá?

Minerální make-up obsahuje pouze přírodní ingredience. Je bez umělých barviv, parfemace a konzervantů. Má ochranný faktor SPF 15. Obsahuje oxid zinečnatý, který působí příznivě na pleť. Je vhodný pro vegany.

Co jste asi nevěděli

U zralé pleti je vhodné před minerálním make-upem nejprve nanést matující fixační pudr Flawless Matte, který zabrání usazování make-upu ve vráskách. Rovněž na mastnou pleť můžete použít nejdříve fixační pudr Flawless Matte, neboť z pleti absorbuje přebytečný maz a zabraňuje lesknutí. Make-up se skvěle nanáší štětcem Super Kabuki, který jsme vyvinuli přímo pro aplikaci minerálních make-upů.

Na cestě k udržitelnosti

Plastovou dózu minerálního make-upu lze znovu doplnit. Můžete tak udělat něco pro životní prostředí i svou peněženku a při dalším nákupu si pořídit jen náhradní náplň. Pokud ještě nemáte s make-upem zkušenost, objednejte si vzorečky jednotlivých odstínů na zkoušku.

Stupeň krytí

4/5

Krémový make-up

Krémový make--up Lily Lolo

Pro jakou pleť se hodí?

Je vhodný především pro suchou, případně normální pleť.

Proč vsadit na krémový make-up?

Krémový make-up nedráždí ani citlivou pokožku a je nekomedogenní. Výborný je v zimě, kdy pleť chrání před vlivy chladného počasí. Díky lehké, krémové textuře se snadno roztírá štětcem, kosmetickou houbičkou anebo prsty. Pro vyšší krycí schopnost naneste make-up postupně v několika tenkých vrstvách. Na výběr máte z 8 odstínů.

Z čeho se skládá?

Krémový make-up obsahuje arganový a jojobový olej, které vyživují pleť. Složení je přírodní bez umělých barviv, parfemace a konzervantů. Je 100% veganský.

Co jste asi nevěděli

Pro snadnější aplikaci nanášejte krémový make-up na tvář až po úplném vstřebání hydratačního krému nebo primeru do pokožky. Pro dlouhotrvající výsledek zafixujte krémový make-up fixačním pudrem Lily Lolo ve svém oblíbeném odstínu.

Stupeň krytí

3/5

BB krém

BB krém Lily Lolo

Pro jakou pleť se hodí?

Pro suchou, normální i mastnou bezproblémovou pleť.

Proč vsadit na BB krém?

BB krém poskytuje pleti jen lehké krytí. Je ideální pro rozjasnění a sjednocení tónu pleti. Pleť po jeho použití vypadá svěže a zdravě. Lehce se roztírá a je nekomedogenní. Hydratuje a vyživuje pokožku.

Z čeho se skládá?

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, jojobový olej, šťávu z bio aloe vera a arganový olej, díky kterým pokožku vyživuje a přináší anti-aging účinek. Neobsahuje parabeny a je vhodný pro vegany.

Co jste asi nevěděli

BB krém vytváří ideální podklad pod minerální make-up a dodává mu ještě vyšší krycí schopnost. Je lehce parfémovaný esenciálními oleji, proto se nemusí hodit pro všechny majitelky citlivé pleti. BB krém od Lily Lolo se stal vítězem prestižní kosmetické soutěže Vegan Choice Award.

Stupeň krytí

1/5