Velikonoční doprava zdarma do Balíkovny a Zásilkovny při nákupu nad 500 Kč s kódem: HODYHODY. Platí do 1. 4.

Minerální make-up, krémový make-up, BB krém. Který z nich je pro vás ten pravý?

Taky vám z toho jde hlava kolem? Minerální make-up, krémový make-up, BB krém – zní to výborně, ale který z nich si vybrat? Co nejvíc prospěje vašemu typu pleti a splní vaše požadavky? Čtěte dál a najdete všechny odpovědi.

Minerální make-up

Minerální make-up

Pro jakou pleť se hodí?

Minerální make-up se hodí pro všechny typy pleti od citlivé po mastnou. Nebojte se ho použít ani na problematickou pokožku, jeho přírodní složení neucpává póry.

Proč vsadit na minerální make-up?

Jde o lehounký, jemný pudr, který zajistí perfektní krytí, je odolný proti setření a chrání pokožku proti UV záření. Na výběr máte z 15 odstínů. Sílu krytí zvýšíte dle potřeby nanesením více vrstev make-upu.

Z čeho se skládá?

Minerální make-up obsahuje pouze přírodní ingredience. Je bez umělých barviv, parfemace a konzervantů. Má ochranný faktor SPF 15. Obsahuje oxid zinečnatý, který působí příznivě na pleť. Je vhodný pro vegany.

Co jste asi nevěděli

U zralé pleti je vhodné před minerálním make-upem nejprve nanést matující fixační pudr Flawless Matte, který zabrání usazování make-upu ve vráskách. Rovněž na mastnou pleť můžete použít nejdříve fixační pudr Flawless Matte, neboť z pleti absorbuje přebytečný maz a zabraňuje lesknutí. Make-up se skvěle nanáší štětcem Super Kabuki, který jsme vyvinuli přímo pro aplikaci minerálních make-upů.

Na cestě k udržitelnosti

Plastovou dózu minerálního make-upu lze znovu doplnit. Můžete tak udělat něco pro životní prostředí i svou peněženku a při dalším nákupu si pořídit jen náhradní náplň. Pokud ještě nemáte s make-upem zkušenost, objednejte si vzorečky jednotlivých odstínů na zkoušku.

Stupeň krytí

4/5

Krémový make-up

Krémový make--up Lily Lolo

Pro jakou pleť se hodí?

Je vhodný především pro suchou, případně normální pleť.

Proč vsadit na krémový make-up?

Krémový make-up nedráždí ani citlivou pokožku a je nekomedogenní. Výborný je v zimě, kdy pleť chrání před vlivy chladného počasí. Díky lehké, krémové textuře se snadno roztírá štětcem, kosmetickou houbičkou anebo prsty. Pro vyšší krycí schopnost naneste make-up postupně v několika tenkých vrstvách. Na výběr máte z 8 odstínů.

Z čeho se skládá?

Krémový make-up obsahuje arganový a jojobový olej, které vyživují pleť. Složení je přírodní bez umělých barviv, parfemace a konzervantů. Je 100% veganský.

Co jste asi nevěděli

Pro snadnější aplikaci nanášejte krémový make-up na tvář až po úplném vstřebání hydratačního krému nebo primeru do pokožky. Pro dlouhotrvající výsledek zafixujte krémový make-up fixačním pudrem Lily Lolo ve svém oblíbeném odstínu.

Stupeň krytí

3/5

BB krém

BB krém Lily Lolo

Pro jakou pleť se hodí?

Pro suchou, normální i mastnou bezproblémovou pleť.

Proč vsadit na BB krém?

BB krém poskytuje pleti jen lehké krytí. Je ideální pro rozjasnění a sjednocení tónu pleti. Pleť po jeho použití vypadá svěže a zdravě. Lehce se roztírá a je nekomedogenní. Hydratuje a vyživuje pokožku.

Z čeho se skládá?

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, jojobový olej, šťávu z bio aloe vera a arganový olej, díky kterým pokožku vyživuje a přináší anti-aging účinek. Neobsahuje parabeny a je vhodný pro vegany.

Co jste asi nevěděli

BB krém vytváří ideální podklad pod minerální make-up a dodává mu ještě vyšší krycí schopnost. Je lehce parfémovaný esenciálními oleji, proto se nemusí hodit pro všechny majitelky citlivé pleti. BB krém od Lily Lolo se stal vítězem prestižní kosmetické soutěže Vegan Choice Award.

Stupeň krytí

1/5